basic wrap hapje

Basic wrap hapjes

De zomer komt er stilletjes aan en dat vraagt om heerlijke hapjes met een verfrissend drankje. Wat kan zo een hapje zoal zijn? Laten we beginnen met iets eenvoudig! Een basic wrap hapje!

Ingrediënten

  • wraps

  • kruidenkaas

  • parmaham

  • gerookte zalm

  • garnituur naar keuze (waterkers, peterselie, tuinkers,…)

Het maken van deze wrap hapjes is heel erg eenvoudig. Je hebt er dan ook geen bakskills voor nodig. We beginnen heel eenvoudig met alle ingrediënten binnen handbereik te verzamelen. Van andere materialen heb je nog een mesje om te smeren en vershoudfolie nodig.

Neem een wrap uit de verpakking.

Besmeer de volledige wrap met kruidenkaas. En beleg het met de gerookte zalm / parmaham. Laat 1 kleine strook aan de buitenkant van je wrap onbelegd. Deze kant gebruiken we om de wrap dicht te maken met behulp van de kruidenkaas.

Rol de wrap op en wikkel ze in de vershoudfolie. Laat de wrap even rusten in de frigo, zodat ze, wanneer je ze aansnijdt, niet uit elkaar valt.

Uit elke wrap kan je ongeveer 6 evenwaardige stukken snijden. Allereerst is het belangrijk om de uiteinden er af te snijden. Dit is maar een klein stukje! Verdeel daarna de wrap in 3 gelijke stukken.

Elk stuk kan je dan ook nog eens in 2 snijden. En zo kom je aan 6 gelijkwaardige hapjes. Werk de wrap hapjes af met tuinkers, worteltjes,… of ander kruid naar keuze af en serveer ze met een lekker koud drankje! Succes gegarandeerd.

basic wrap hapje
basic wrap hapje

Vond jij dit recept een echte aanrader? Like en deel dan het bericht op facebook en laat weten wat je er van vond!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.