Pumkin spice kruidenmengeling

Het is weer herfst. Het seizoen waarin de pompoenen de hoofdrol spelen in zowat alles. Denk maar aan decoratie, voeding en Halloween natuurlijk. Om lekker te kunnen bakken met de licht zoete pompoenen, hoort natuurlijk een lekkere kruidenmengeling. De pumpkin spice kruidenmengeling. Dit is een mix van allerlei specerijen die de smaak van de pompoen meer naar boven zou halen. Je kan deze kruidenmengeling in meer dan alleen je gebak gebruiken. Want aan alle ‘coffee lovers’ wat dacht je van een pumpkin spiced lattee? Kan jij hem al ruiken bij de koffiebar? Maak hem vanaf nu gewoon zelf bij je thuis dankzij dit recept voor de kruidenmengeling.

Op het internet kan je natuurlijk verschillende recepten terug vinden voor deze kruidenmengeling. En elk recept zal zeker en vast lekker smaken! Het is jou persoonlijke voorkeur die hier van belang is. Want het gaat om 5 verschillende specerijen die jij goed in balans moet brengen. Maar eerlijk is eerlijk, de ene persoon proeft de smaak van vb. gember liever feller dan iemand anders. We gaan nu eens kijken hoe ik het gedaan heb.

Ingrediënten

  • 7 el gemalen kaneel

  • 2 el gemalen gember

  • 1 el gemalen nootmuskaat

  • 3 tl gemalen kruidnagel

  • 3 tl gemalen piment

De kruidenmengeling is dus een mix van 5 specerijen. Deze specerijen kan je allemaal apart kopen in de winkel. Ik haalde al mijn potjes voor de mix in de plaatselijke Carrefour. Neem je maatlepels bij de hand en begin gewoon de aanbevolen hoeveelheid uit te scheppen. Meng de kruiden goed door elkaar en bewaar hem in een potje dat je goed kan afsluiten.

Zo eenvoudig is het dus om zelf jou kruidenmengeling samen te stellen. Probeer hem snel uit in jou keuken en laat ons zeker je resultaten zien.

Binnenkort verschijnen er onder dit artikel enkele recepten waarin jij jou kruidenmengeling kan gebruiken! Hou onze blog dus goed in te gaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.